Τα ζυμαρικά Rummo είναι κύριοι παρασκευαστές ζυμαρικών από το 1846 χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Lenta Lavorazione, η οποία προέρχεται απευθείας από τον παραδοσιακό και τεχνικό τρόπο παρασκευής ζυμαρικών. Η προσεκτική έρευνα για τα καλύτερα συστατικά, η οποία χειρίζεται με προσοχή και χωρίς να βιάζεται η διαδικασία, καθιστά το Rummo μία από τις καλύτερες μάρκες ιταλικών ζυμαρικών.
Είναι εξαιρετικά ευέλικτο, ωστόσο, και είναι εξαίσιο με σάλτσες που περιέχουν μελάνι οστρακοειδή, αστακό ή καλαμάρι.
Μαγειρέματα: 10 λεπτά Μήκος: 260 mm Πλάτος: 3.3 mm Πάχος: 1.55 mm
Συστατικά: Σιμιγδάλι, σκληρού, σιταριού